GRUPURILE SATELIT

This post is also available in: roRomână

Dezvoltarea unei organizaţii presupune, pe lângă stabilitate şi coerenţă, linii strategice şi axe de conţinut, extinderea.

În acest sens, în acest an kiwanian, mai multe districte din Europa acordă un interes deosebit grupurilor satelit. Considerăm că şi în România pot exista persoane atrase de voluntariatul Kiwanis, dar acestea fie nu cunosc activitatea nostră fie nu au resursele necesare de a se constitui într-un club cu minimum 15 membri. Prin identificarea lor, am putea creşte ca District şi, astfel, munca noastră ar fi mai puternică şi mai eficientă.

Vă invităm să reflectaţi la această posibilitate şi, dacă identificaţi într-o comunitate apropiată un grup de persoane care ar fi atrase de Kiwanis, să le vorbiţi despre munca noastră şi, dacă doresc să ni se alăture, vă rog foarte mult să ne informaţi pentru ca, împreună, să încercăm crearea unui asemenea grup satelit.

Vă rog, de asemenea, să transmiteţi acest mesaj-apel tuturor membrilor din cluburile pe care le coordonaţi, astfel încât activitatea de dezvoltare să îi implice pe cât mai mulţi dintre colegii noştri. 

Ataşez o prezentare a grupurilor satelit, despre care s-a discutat la Evenimentul Passation din data de 12 octombrie, la Călăraşi.