DISTINCȚII ACORDATE KIWANIS ROMANIA DIN PARTEA KIWANIS INTERNAȚIONAL

This post is also available in: roRomână

Cu ocazia KI-EF Event, care a avut loc în Catania, Italia, în perioada 18-19 octombrie, au fost oferite 3 Diplome de recunoaşterea meritelor din partea Kiwanis Internaţional pentru: KC Turnu Măgurele, KCGalaţi Tineret şi pentru Cristina ZEGHEANU.

Cristina ZEGHEANU, preşedinta clubului din Corabia, a primit însemnele recunoaşterii meritelor sale din partea Kiwanis Internaţional, Nivelul AUR, în contextul Proiectului Internaţional privind expansiunea, “Formula”. Cristina a creat Kiwanis Club PLOPENI, recunoscut de Kiwanis Internaţional în septembrie 2018, club care va primi charta în aprilie 2020, în prezenţa reprezentanţilor clubului parrain, KC Bordeaux Entre Deux Mers şi a Guvernatorului Kiwanis France Monaco, Roger VILLAUME. Felicitări Cristinei şi întregului club Kiwanis Corabia!

Momentul festiv de înmânare a distincţiilor care a avut loc la Corabia, pe data de 13.11.2019, a fost asociat cu o emoţionantă acţiune socială în favoarea a 8 copii inteligenţi, care au nevoie de sprijin. Cadourile au fost oferite de KC Corabia şi de KC Turnu Măgurele. Le mulţumim tuturor acelor care au contribuit la realizarea acestei acţiuni cu 8 copii deosebiţi şi cu părinţii lor.

Distincţia pentru KC Galaţi Tineret va fi oferită în cadrul balului anual al cluburilor din Galaţi, care va avea loc pe data de 7 decembrie 2019.