Alătură-te

Ești gata să ajuți copiii și familiile din comunitatea ta? Ești gata să schimbi lumea? Kiwanis este gata pentru tine! În total, peste 7.000 de cluburi Kiwanis fac din Kiwanieni o forță puternică pentru a servi copiii și a schimba vieți. Fiecare club este o entitate independentă, cu propriile tradiții și priorități.

Înscrie-te într-un club

Unele cluburi efectuează servicii în folosul comunității; alții strâng fonduri pentru a le distribui în întreaga comunitate. Luați în considerare vizitarea mai multor cluburi pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru dvs.

Cu ajutorul formularului de mai jos vei putea contacta unul dintre cluburile noastre din România. Dacă nu locuiești în nici una dintre localitățile menționate, alege opțiunea ”Altă localitate” iar un membru Kiwanis va lua legătura cu tine pentru a-ți oferi mai multe detalii precum și posibilități concrete de colaborare / înscriere.

Alege unul dintre cluburile Kiwanis locale din RomâniaAlege unul dintre cluburile Kiwanis locale din România
Introduceti adresa Dvs de e-mail valida
Introduceti un numar de telefon valid
Acest câmp este opțional
Vă rugăm să introduceți mesajul Dvs.

Înființează un nou Club Kiwanis

Copiii au nevoie de Kiwanis și Kiwanis are nevoie de tine!
Ajuta copiii din comunitatea ta să prospere si să crească, timp in care vă mariti rețeaua de prieteni.

Kiwanis este aici pentru a vă ajuta să creați un nou club care va avea un impact pozitiv asupra copiilor din comunitatea ta și din întreaga lume.

Trimiteți-ne un e-mail la office@kiwanis.ro

Invitați familia, prietenii și colegii să vi se alăture pentru a deveni un erou pentru copii.

Conectați-vă cu potențialii membri la nivel personal, cu privire la interesul lor de a sprijini nevoile comunității.

Un nou club Kiwanis are nevoie de 15 membri înainte de a putea fi oficial.

Reprezentantul federației în dezvoltare, vă va ajuta să vă ocupați de câteva formalități, cum ar fi identificarea sistemelor și alegerea liderilor.

Un club nou poate alege formatul tradițional de club sau un stil alternativ în funcție de interesele membrilor.

Cine se alătură organizației Kiwanis?

Membrii clubului Kiwanis cred in sprijinirea copiilor. Le pasă de copii. Sunt interesați de comunitatea din jurul lor, deoarece comunitatea contează pentru ei. Sunt oameni ca tine. Prieteni. Vecini. Voluntari care vor să facă diferența. Și le place să vadă diferența pe care o fac atunci când lucrează împreună.

Beneficiile aderării

Studiu după studiu arată că voluntariatul într-o organizație precum Kiwanis face mai mult decât oamenii  să se simtă bine. Voluntariatul îmbunătățește rețelele sociale, îmbunătățește sănătatea mintală și contribuie la niveluri mai ridicate de fericire, stima de sine, și satisfacția vieții. Voluntarii dezvoltă abilități de viață și abilități de conducere care pot duce la oportunități de angajare.

Copiii au nevoie de Kiwanis

Kiwanis este plasa de siguranță care creează oportunități copiilor de a fi curioși, în siguranță și sănătoși, indiferent de comunitatea în care trăiesc. Kiwanis are o influență pozitivă în locații din întreaga lume, cu un vis, că toți copiii se vor trezi în comunități care cred în ei, îi hrănesc și le oferă sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta.