#kidsneedkiwanis

Federația Kiwanis Romania face parte din Kiwanis Internațional, organizație formată din 37 de cluburi din localități din diferite zone geografice. Fiecare comunitate are nevoi diferite, iar membrii urmăresc modalități creative de a servi nevoilor copiilor vulnerabili.

Copiii au nevoie de Kiwanis

Federația Kiwanis Romania prin intermediul cluburilor membre, ajută copiii din toata tara. Cluburile au grijă de comunitățile noastre, iar organizația internațională își asumă provocări pe scară largă, cum ar fi lupta împotriva bolilor și a sărăciei.


Suntem generoși cu timpul nostru. Suntem creativi cu ideile noastre. Suntem pasionați să facem diferența. Și ne distrăm pe parcurs. De mai bine de un secol, Kiwanis a creat oportunități pentru copii, de a fi curioși, în siguranță și sănătoși, indiferent de comunitatea în care trăiesc. Când îi oferi unui copil șansa de a învăța, de a experimenta, de a visa, de a crește, de a reuși și de a prospera, se pot întâmpla lucruri grozave.

Kiwanis – în slujba copiilor și comunităților

Misiune – Kiwanis este o organizație globală de voluntari dedicată îmbunătățirii lumii, unui copil și a unei  comunități la un moment dat. 

Viziune – Kiwanis va avea o influență pozitivă în comunitățile din întreaga lume, astfel încât, într-o zi, toți copiii se vor trezi în comunități care cred în ei, îi hrănesc și le oferă sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Serviciul Kiwanis – Ajutorul, grija se află în centrul fiecărui club Kiwanis, indiferent de locul în care se află. Membrii federației organizează aproximativ 50.000 de proiecte. Lucrând împreună, membrii realizează ceea ce o persoană nu poate realiza singură.

O familie de lideri – Cluburile Kiwanis se concentrează pe schimbarea comunității prin sprijinirea  copiilor, sau a unui copil pentru a ajunge la mai mulți oameni și a avea un impact mai mare asupra serviciilor asupra comunităților lor. Multe cluburi sponsorizează un club de grup Kiwanis — K-Kids pentru copiii din școala primară, cluburi pentru adolescenți – Key Cluburi, cluburi Circle K pentru studenți și cluburi Aktion pentru adulți cu dizabilități.