“Serving the children of the world”

Viziunea KIWANIS

Kiwanis va avea o influență pozitivă în comunitățile din întreaga lume, astfel încât, într-o zi, toți copiii se vor trezi în comunități care cred în ei, îi hrănesc și le oferă sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta. Obiectele Kiwanis ne ghidează organizația. Ele sunt valorile noastre. Convingerile noastre.

Cele șase obiecte permanente  Kiwanis  au fost stabilite in anul 1924 , la Convenția Internațională Kiwanis din Denver, Colorado si au rămas neschimbate de-a lungul deceniilor. 

Obiectivul I

A da întâietate mai degrabă omului și spiritualului decât valorilor materiale ale vieții.

Obiectivul II

A încuraja folosirea în viața de zi cu zi, a Regulii de Aur în toate relațiile umane. „Fa pentru alții ceea ce ai dori să facă alții pentru tine„

Obiectivul III

 Promovarea, adoptarea și aplicarea unor standarde sociale, de afaceri și profesionale mai înalte.

obiectivul IV

Dezvoltarea prin propagarea noțiunii de ”SERVIRE” a celorlalți prin exemplu personal în mod  inteligent, înțelept, activ și eficace.

Obiectivul V

Oferirea, prin intermediul cluburilor Kiwanis, a unui mijloc practic de a forma prietenii de durată, de a presta servicii altruiste și de a construi comunități mai bune.

obiectivul VI

Cooperarea, colaborarea kiwanienilor la crearea și menținerea acelei opinii publice sănătoase și a unui idealism înalt care fac posibilă creșterea dreptății,  patriotismului și bunăvoinței.

Alătură-te!

Dacă vrei să vii alături de noi alege și înscrie-te într-unul dintre cluburile existente. De asemenea, ne poți contacta oricând pentru a discuta cu noi înființarea unui nou club dacă zona în care te afli nu este acoperită