Balul Kiwanis Galati, balul calitatii, al prieteniei si al caritatii in favoarea copiilor din municipiul si judetul Galati.

Sambata , 26 Noiembrie, sala Amiro si-a deschis portile pentru cei peste 250 de participanti la un eveniment caritabil de mare  tinuta, de eleganta si de generozitate de la care nu au lipsit  autoritatile orasului, oamenii politici, oamenii de afaceri si nici kiwanienii.din tara si din strainatate. 

 Evenimentul  organizat de Club Kiwanis Galati a fost un bal al prieteniei la care au fost prezenti kiwanienii de la cluburile Tineret si Smile  Galati si de la cluburile  Bucuresti, Iasi si San-Marino-Italia. Ne-am bucurat si de prezenta guvernatorului kiwanis Romania, de la Rosiorii de Vede. 

Oare era nevoie de un bal pentru a strange fonduri ? 

Oh, da! Cum altfel ar fi reusit membrele Clubului Kiwanis Galati sa colecteze sumele necesare pentru Bursa Kiwanis si pentru alte acte de caritate?

 Si anul acesta, ca in toti cei 25 de ani de pana acum,  am acordat bursa unui numar de 25 de elevi cu rezultate exceptionale obtinute la olimpiadele scolare.De asemenea,  am oferit o proteza in valoare de 1000 de euro copilasului  care a avut nesansa sa-si piarda un picior din cauza unei boli nemiloase, am cumparat ghetute noi  de Craciun celor  45 de copii de la gradinita din satul Smulti  si… asa mai departe… 

Balul de anul acesta a fost desigur un bal al calitatii atat datorita calitatii participantilor,  cat,  mai ales, calitatii  artistilor. Seara a fost deschisa de prim -solistii  Operei Romane din Bucuresti,  Madalina Radu si Alin Stoica. Stralucitul tenor Alin Stoica este o mare voce a Romaniei si a marilor scene ale lumii, fiind singurul roman care a obtinut premiul Luciano Pavarotti. si a fost invitat la comemorarea a zece ani de la decesul acestuia. 

Designerul  Ioana David-Ciocanaru, sustinuta de frumoasele  manechine  de la „Genys Models”, a prezentat o parada a modei  plina de frumusete si originalitate , iar  designerul de palarii , Mihaela Iacob de la Iasi, ne-a incantat cu creatii fidele temei balului.

 Una din frumoasele palarii a fost donata de creatoare pentru tombola balului.Tot pentru tombola au donat cate un tablou si artistii plastici Gheorghe Andreescu si Liliana Negoescu, iar  firma Beauty Plus Studio Galati a donat, in acelasi scop,  un voucher de tratament cosmetic in valoare de1200 ron. 

S-ar putea spune,  asadar,  ca aceasta editie a fost si balul generozitatii la care si-au adus contributia  multe societati galatene si toti participantii. 

Membrele Clubului Kiwanis Galati  adreseaza un mare MULTUMESC tuturor  celor care le-au  onorat cu prezenta, au contribuit la strangerea fondurilor necesare actiunilor de caritate si  si-au dat osteneala  sa  respecte tema „Marele Gatsby” facand astfel ca balul sa straluceasca prin tinuta si eleganta  specifice anilor ’20.

Valeria Tudosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *